Rysskylan!

Verkar som om Rysskylan är här. Över 20 grader kallt! Är väl lite i värsta laget även för mig, och inte minst bilen som gick lite trögt idag när jag skjutsade Sixten till dagis.
Elsa och Harry börjar bli piggare, vattkopporna håller på att torka nu och febern är borta. Så nästa vecka blir det dagis för Elsa. Och tur är väl det då en av hennes fröknar jobbar sista veckan innan hon ska sluta. Jättetrist, för hon har spridit glädje både till övrig personal och barnen.
Mannen är för tillfället på vårdcentralen. Han var där även igår.Konstigt system vi har,,,,men säger ignet mer om det då jag har tagit upp det hur många gånger som helst här. Kan bara konstatera att sjukvården i den lokala regin INTE fungerar som den är nu.

Imorgon är det en stor dag! Så himla nervös, spänd, glad. rädd och alla möjliga känslor man kan vara. Vill att det ska vara fredag nu! Kan inte säga så mycket mer än så ännu....men ser fram emot dagen. Och att det är en viktig milstolpe i mitt liv!

Nu måste jag ha kaffe så tårna tinar upp någon gång!
För övrigt är jag fortfarande rökfri och tänker inte ens på det längre. Det slår mig först när jag ser någon röka på tv, stan. Att oj då sån var ju jag också förut.- Om alla rökare visste hur lätt det faktiskt är att sluta så skulle vi inte ha några rökare alls idag!
Och med dom moraliska orden lämnar jag er för en underbar kall torsdag!

Over and out!

Kommentarer
Postat av: MammaMu

Åh, då får vi hålla tummarna i morgon då..., eller nå´t! Jga har ingen aning, men det låter spännande i alla fall! Jag blir allt lite nyfiken....

Svar: Håll tummarna! Hårt! Kommer jag att berätta inom en väldigt snar framtid, jättesnar hoppas jag :)
Ylva

2012-12-13 @ 14:00:41
URL: http://mammamuochkrakungarna.blogspot.com
Postat av: Malin

Låter spännande! Håller oxå tummar.
Kram

2012-12-13 @ 23:18:13
Postat av: Cecilia

Bra att du inte dricker så mkt du heller, det är ju väldigt bra för dina barn med att slippa det. Kör ni på en helvit jul utan alkohol eller brukar ni ha snaps å sånt till maten som många har?

Svar: Jag och min man dricker inget. Men de andra tar en snaps och så till maten. Det är städat, inga problem hos oss men kan tycka ibland att "svensken" överhuvudtaget är lite för kär i sin sprit.
Ylva

2012-12-15 @ 17:20:52
URL: http://www.ceciliadarling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0