Koppor överallt!

Har under dessa vattkoppsdagar insett att just vattkoppor kan bli väldigt många. Ljuger inte om Sixten har över hundra stycken. Feber har han också. Men är förhållandevis glad ändå. Det är tur att dom är så tåliga ungarna, hade detta drabbat någon utav oss vuxna hade vi ånkat ihjäl oss om hur jobbigt det var.

Han blir väldigt mysig iaf,den där Sixten. För annars är han i farten hela tiden men nu kan han faktiskt sitta still och kramas i flera minuter! Något positivt med det hela.

Annars händer inte så mycket. Varken Elsa eller Harry har några prickar. Och har vi otur så blir detta en långdragen historia eftersom inkubationstiden är 3 veckor!
Vi tittar på film leker med bilar och tittar på mer film. Det inhandlades några nya igår vilket var tur för jag höll på bli galen på dom gamla.
I och med denna sjukdom så kommer jag få ringa runt till öron-näsa-hals, ögonmottagningen och tandläkaren och avboka, Det var "bara" dom besöken Sixten hade inbokat nästa vecka.

Och Harry då, vilken lite filipajsare det är! Han pratar inte svenska utan han har ett helt eget språk som låter som en speedad kalkon. Och han har så mycket bus i sig,

Tur man får se lite tokigheter gråa regniga dagar som denna.

OVer and out!

Kommentarer
Postat av: MammaMu

Stackars Sixten! Vi får väl hoppas på att Elsa och Harry får det snart så att ni har det överstökat till Jul i alla fall!

(När Kråkungarna hade vattkoppor lyckades vi smitta ner hela föräldragruppen (och ett helt Bushus) i början av december, vilket resulterade i att alla syskon som var hemma och alltså inte blev smittade direkt, fick skiten lagom till julafton. Det var rätt pinsamt...)

Om kliandet blir outhärdligt ska ni be en läkare (VC-jag vet...)att skriva ut Tavegyl. Det hjälper faktistk ganska bra!

Svar: Tog tjuren vid hornen och ringde VC.Och dra på trissor, fick tavegyl utskrivet utan problem! Undrens tid är inte förbi :)Ska det smittas ska det göras ordentligt, bra jobbat! :)
Ylva

2012-11-28 @ 20:07:14
URL: http://mammamuochkrakungarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0