Staus Quo

Fortfarande mycket som snurrar i skallen. Återkommer när det lugnat ner sig som sagt. Tills dess, står på er! Kämpa för varandra! Och kramas besinningslöst!

Over and out

Det är mycket nu...

Jag överlevde sjukdomen/matförgiftningen som var en mischmasch av alla möjliga symptom. En bra sak med det hela var att jag inte åt något socker alls på hela veckan nästan (lite på lördagskvällen unna jag mig)
Nu är jag bara lite snorig ala' dagis. Vilket alla ungarna också är.

Annars så tänker jag mycket nu, Funderar på allt möjligt, Alla sorters känslor man kan ha virvlar genom kroppen. Både bra och dåliga. Det är mycket som skall göras också, rutinkontroller, andra kontroller papper som skall skrivas och skickas en hitan och ditan. För att citera Dr Dängrot från Lorry "Det är mycket nu"

Så bloggen kommer nog bli lite lidande, måste landa lite först.i det nya året.

Over and out!

Död

Jag är på väg in i tunneln,,,,eller nåt. För måt allt annat än bra just nu. Ont i magen, illamående, (men spyr inte), mensvärk from hell och hög feber. Det kan vara en matförgiftning, den där chevren såg faktiskt lite konstig ut när jag tänker efter....Nej vi kör på matförgiftning för eftersom jag var den enda att äta av den där förbannade osten så blir det bäst om bara jag sjuknar in. Heller hur.

Nu ska jag gå och dö lite till för att sen dö lite mer.

The bottom is nådd!

Over andOuuuuuuuuuuut!

Dåligt samvete

Nu börjar det enormt dåliga samvetet för att lämna mina barn asmånga timmar på dagis from februari ta fart. Än så länge påverkar den bara sömnen, men känner redan nu att aptiten börjar försvinna. (fast det å andra sidan gör ju inte så mycket)
Fy fan säger jag bara för detta! Att lämna dom på dagis i sig har jag inget emot, bara det sker i lagom mängd så att säga. De 15 timmar dom 2 större har gått är alldeles perfekt.
Men så som det kommer bli i februari när jag börjar jobba igen med ca 9 timmar per dag på dagis känns allt annat än bra. Piss, skit och rent ut sagt för jävligt! Vilken otroligt värdelös människa jag och min man är som inte kan ta hand om våra barn. Så känns det. Är det fler som känner igen sig?

Over and out!

Wunderbare Freitag!

Freitags sind die deutschen in diesem Hause. Alle schriftlichen Kommunikation zwischen Mann und ich sind nämlich in deutscher Sprache. Entweder real oder imaginär. Keiner von uns ist ein großer Schuss in Deutsch mit es funktioniert mit google und ein wenig Phantasie
 
Här kommer en översättning:
 
Fredagar är tyska i detta hem. All skriftlig kommunikation mellan maken och mig sker nämligen på tyska. Antingen riktigt eller så påhittad. Ingen av oss är någon höjdare på tyska med det funkar med google och lite fantasi
 
Fasen va kul man kan ha med Google!(Fast nyss översatte den gammal korv till gamla hundar, meningen blev lite svårförstådd)
 
Nu välkomnar vi helgen i ett kylslaget nästan stormliknade kommande mörker: Jag älskar helgerna!
 
über die und aus

Kexchoklad

Är ensam hemma med Harry som äntligen somnade, de andra två är på dagis och ska få bli hämtade av morfar för att få måla med penslar hemma hos dom. Dricker lite kaffe och känner mig sådär löjligt stolt över mina telningar. Öppnar sakta kylskåpsdörren och ser att det minsann finns små kexchoklad.
"Inte tyckte väl ungarna om dom?
" Har dom inte legat där väldigt länge?
" Det är ju synd att kasta mat/godis!

Så slank två stycken ner (och jag njöt faktiskt i en halv nanosekund)

Sen kom det dära samvetet...och skrek högt i huvudet på mig så jag nästan trilla omkull.
"FÖR I HELVETE MÄNNISKA, BESINNA DIG! UPPFÖR DIG ÅTMINSTONE LITE CIVILISERAT SOM DEN TROTS ALLT MÄNNISKA DU ÄR!
 
Sen blir det alldeles knäpptyst och stilla.
 
Så vad blir sensmoralen i denna historia som tyvärr uppspelas altför ofta i detta hem.
 
Jo att ät tills du rullar för det där samvetet låter hemskt likt den där mamman som tjatar på sina barn att göra si och så och barnen gör tvärsemot. Alltså kan du äta tills du spricker, idiot!
 
Annars så fortskrider inskolningen. Har lämnat honom någon timme i dagarna två utan några problem så imorgon blir det till att äta lunch för Harry. MEn ju längre tid det går av denna inskolning desto säkrare bli jag på att en kort variant på ca 3.5 dagar är att föredra. Iaf när man har större syskon på samma ställe och är van med lokaler och personal.
 
Nehej göra lite plankan kanske för att uppväga dom där kexchokladbitarna,,,,,många plankor blire denna virvelvindskalla torsdag!
 
Over and oot!

Dag 2

Av inskolningen idag. Gårdagen gick som förväntat, han hade fullt upp med alla saker och brydde sig inte ett dugg om mig.Ska bli spännande den dagen jag lämnar avdelningen hur han reagerar då. Kan faktiskt bli så att han blir ledsen, Ja jag erkänner han är lite mammig, och ja jag har låtit honom bli det. Så skjut mig för att jag ville ha en sista gosemysbebis!
Dag 2 för mamman i jeans (som sitter otroligt trångt över arslet) Inte bra. Tänk om man hade lite karaktär ändå. Men nej det begåvades man inte med vid födseln. Eller om man hade en stöttande man som kanske tog fram lite morötter och masserade den sockerstinna frun på kvällen och inte satt och smaskade vanlijpudding med grädde!!!! Säger bara det.

(fast i ärlighetens namn så måste jag väl nämna att jag själv är en mästare på ursäkter i just detta fall, otroligt duktig måste jag säga)

Nu dags att vara till dagis, eller ja förskolan som det heter om vi ska vara politiska korrekta så här en halkig tisdag.

OVer and out!

En helt vanlig lördag

Och inget speciellt står på agendan, inget speciellt att fira, en helt vanlig lördag idag. Och det känns helt okej, faktiskt.
Kanske kasta lite skräp hinns med, kanske titta på lite fotboll i idrottshallen, kanske städa.
HAr för övrigt fortfarande lite känningar från nyårsaftonens fotbollsspelande.
Vilket osökt leder mig in på träning, kost och den förbannande vikten! Nu i december har jag lagt på mig ett halvt kilo i veckan! Ett halvt kilo och med den här takten jag har på godisätandet på kvällarna så tar jag nog 1 kg i veckan vilken sekund som helst.
Så det nya året kanske ska inledas som så många andras med ett "nytt" liv.....eller ja vi börjar med att ta bort sockret på kvällarna. Det i sig är en gigantisk uppgift.

Då fortsätter vi denna helt vanliga lördagen med några minusgrader och ett gott humör!

Over and out!

Tillbaka till verkligheten eller en kort summering av det gågna året!

Kort summering av helgerna.
1. Julen var bra, vit och mycket (för mycket i mina ögon) julklappar till barnen.
2. Julmaten. Jag åt lagom i år! Tjohoo
3. Nyår. Svettigt, mödosamt men förbaskat roligt. Dock tidig sänggång, redan vid 22snåret. (detta pga att jag spelade veterancupen i fotboll, mer om det i ett annat inlägg)

Kort summering av 2012
1. Helt okej år, varken bu eller bä.
Lite operationer, lite sjukdom,
Sluta röka!!!
Blev lite småfet :(
Barnen glada :)

Nu ser vi fram emot ett toppen år 2013 med mycket glada och bra förändringar och positiv utveckling för alla i familjen! ( visst lät det bra!)
Vi börjar redan på måndag då det är inskolning för Harry på dagis. Både kul och ledsamt. Fast om jag erkänner mest ledsamt för nu är han inte någon liten bebis längre, fast det är klart han kommer alltid vara MIN bebis.

Over and out!Min lilla 2,2 kg bebis alldeles ny!

RSS 2.0