Tack!

För stödet angående det förra inlägget. Ibland behöver man få ur sig saker och bearbeta. Och det här var ett av sätten. Bearbetning är bra!

Till något roligare....Elsa har fått ett eget,nyrenoverat i rosa så klart rum! Och glädjen i hennes ögon och röst när hon pratar om sitt rum går inte att ta miste på!" Så härligt att se! At hon sedan inflyttningen har sovit i sin säng hela natten och ända till morgonen så hennes pappa har fått väcka henne är ju som pricken över iet! Inte en enda gång har legat klistrad på min rygg!
Samtidigt fick Harry flytta in från vårt sovrum till Sixten. Han fick helt enkelt ta Elsas gamla plats. Och han sover rätt bra därinne han med. Han kan dock komma vid 4-5 tiden på morgonen men det är ändå så mycket bättre än som förr då han låg och bökade hela tiden i vår säng.
Man skulle kunna säga att vi håller på att återerövra vårt sovrum!
Med framgång! Hurra!
Och med dom glada tillropen lämnar jag er denna underbara onsdag!
Nu ska jag kramas med maken och bara njuta över tillvaron.

Over and out!

Kommentarer
Postat av: MammaMu

Härligt att Elsa trivs i sitt nya rum! Hoppas att ni har många ostörda nätter framför er!!

Sedan Storasyster fick en ny och större säng och därmed slapp sova i en säng som egentligen var alldeles för liten och antagligen ganska obekväm, har hon sovit som en stock i sin egen säng. Nästan varje natt. Att vi inte fattade det tidigare, liksom... Kram!

Svar: Ja att ni inte fattade det liksom :) Hon har faktiskt haft stor säng länge, men växte ett par meter till när hon nu har eget rum! )
Ylva

2014-03-05 @ 20:20:53
URL: http://mammamuochkrakungarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0