Lite mindre matt idag!

På bättre humör idag, en del av det beror ju på stor del att jag nu fått tillbaka resultatet av Styrteknik-tentan. Och det blev precis som jag hade väntat mig, alla rätt! Något annat hade inte jag gått med på! Och där försvann ju chansen att få se mig springa ett marathonlopp! Såna vad lägger jag bara när jag är helt säker på att inte förlora dom. Man får inte var dum. Jag gottar mig som tusan åt min företagsekonomitenta, ja fortfarande. Nu har jag fått reda på övriga klassens resultat om visst man ska inte jmfra men det ger ju en lite fingervisning iaf. Det var jag och en kille till som klarade VG, resten var G och några IG.

Var i Örebro hos specialisten idag för att lägga upp en plan med hur vi går vidare med mitt öga. Ska tydligen ta mitt blod och göra om till tårvätska! Vet inte riktigt hur detta ska genomföras men Västerås kommer att ta hand om detta och det ska dom klara av utan ´problem enligt Örebro.

Nu ska jag hämta den personen i familjen som faktiskt är såpass frisk att hon kan gå i skolan, resten av gänget, eller säg så här: den manliga delen av familjen är förkylda.

Over and out!


Kommentarer
Postat av: Helena

Ha ha! Skrev kommentaren i fel inlägg... även om det också handlade om studieframgångar och ögontrassel.
Hur som helst grattis igen, inte till grannarna dock, de verkar ju vara riktigt "a pain in the ass".

Svar: Hmm det betyder ju att jag upprepar mig en massa... ;) Vilket stämmer till fullo :)
Nej du dom verkar ha en otroligt liten värld!
Ylva

2014-09-22 @ 23:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0