Sköna söndag!

Helgen har varit kanonbra men som vanligt alldeles för kort! I fredags bjöd vi in mormor på den sedvanliga fredsgspizzan, slog till med lite coleslaw också. På lördagen var vi in till stan och kollade på folk och åt en grillad med bröd! Nöjena behöver inte vara dyra för att gå hem i den här familjen. Vi spelade spel på kvällen och hade riktigt roligt, fast Sixten satt inne på sitt rum istället. Han byggde mekano och sjöng högljudda sånger. ( med andra ord, han var nöjd!) Kvällsmaten var pulled pork i mexikanska pitabröd med coleslaw! Men guuud va gott det var! Kommer göras igen.
Söndagen var vi ute, jag städade bilen som innan mer påminde om ett grustag och Mannen hittade min ena bilnyckeln han slarvade bort i en snöskottning för nån månad sen OCH han lyckades laga skotern (synd att snön hann försvinna dock) med grejen han beställde på eBay för ett par veckor sedan. Lyckan total! Kvällens mat, tacos! Japp vi kände oss lite crazy och gjorde fredagsmaten på en söndag!

En harmonisk och nöjd familj denna helg!

Nu tar vi tag i veckan som kommer som trots att det är sportlov hat jag hört inte bjuder på någon ledighet och ett nästintill jävulskt tempo!

Over and out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0