4 år idag!

Idag blir vår lilla Elsa hela 4 år! Fattar inte vart tiden har tagit vägen? Vi har öppnat paket, ätit tårta och lekt. För det har ju inte ens regnat idag! Nu blir det matorgie igen snart.

Over and out!

Nöjd!

Det behövs så lite för att jag ska bli så himla nöjd över livet. Känner mig otroligt lyckligt lottad just i detta nu! Har haft matorgie för andra dagen i rad, gasolgrill och pastasallad is da shit! (om man ska försöka vara lite modern och använda ungdomarnas språk)

Ikväll sover Sixten hemma hos sin storebror för första gången. Även första gången hos någon annan än mormor och morfar. Dessutom utan stöttepelaren Elsa! Han såg så glad ut när dom åkte och vinkade glatt hej då! Min lilla kille har blivit så stor!

Elsa njuter av att ha sin mamma och pappa och Harry för sig själv och vi myser framför filmen med lördagsgodis i lugn och ro.

Sålde mammans bil igår. Snyft! Det värsta var att jag grät! Konstig känsla var det, men idag är det så mycket bättre då en ny bil har fått flyttat in hos familjen. En wolkswagen Touran blev det och nu kommer det inte brytas några ryggar då det ska sättas in barn! Mammas nya bil är faktiskt riktigt fin! OCh att mannen lyckades extra bra med prutningen gör inte saken sämre.
Nu har jag inte tid med detta längre för nu ska jag mysa i massor med dom barnen som är hemma....och troligtvis pussas lite med maken!
Hoppas er kväll blir lika bra som min!

Over and out!

Uppsala igen,

Dags för Uppsala ännu en gång. Man skulle kunna tro att jag gillar att åka bil men svaret på det är ett stort NEJ. Ibland skulle det vara skönt att på väldigt nära ett stort sjukhus.

Örondammsugningen igår gick bra. Så nu hör dom lite bättre, trollungarna!

Inatt blir det troligtvis husvagnssovning igen, allt för att göra dom små liven nöjda (för att inte tala om pappan i huset).
För inat fick vi springa 7 gånger!!! Gatlopp ala Kullbacken! Tyvärr ingen som vinner dom loppen, finns bara förorare.

Nehej om man skulle ta sig i kragen och byta om från pyjamas till "finstass" och kanske slå på riktigt stort och göra en "morgontoalett" så här kl 13 på en onsdag!
(och ja det regnar fortfarande....)

Over and out!

Regn idag igen...

När det är fint väder är vi ute och leker och grejar. När det regnar är vi inne och bråkar och slåss hela tiden. Då försöker vi mest hålla alla sams. Så vid sol= bloggtorka, för det hinns inte med. Vid regn= bloggtorka för det är så mycket negativt som händer då, inget kul att läsa om.
Armen är sig lika, nerverna gör väl sitt bästa för att hitta varann men jag tycker det kan skynda på sig lite nu. Såret är helt öppet igen efter klippningen och gör såvida ont. Det här kommer ta tid. Grattis Ylva till att ha förstört ännu en sommar.
Ungarna (dom större) och jag sov i husvagnen i veckan. Fy fasen vad ont i kroppen jag hade efter det. Förstår inte riktigt njutningen med att sova i husvagn, men ungarna tyckte det var kul.

Harry den lilla krabaten klättrat på ALLT: Så nu fick köksoffan flytta ut till uterummet och stolarna komma tillbaka. Har inga mer blomkrukor kvar och blomvaserna börjar också sina.
Idag ser vi dock framemot örondammsugning på Elsa och Sixten. Hon hör tamejtusan ingenting nu. Tänkte snika åt mig en jag också, kan ju liksom inte bli sämre än vad det är.

Hoppas vädergudarna bestämmer sig för att plocka fram solen snart, jag blir tokig av allt detta regn!

Over and Out!

Klippt vare här!

Var till Uppsala igår och fick lite fibrin bortklippt (hud som växer där det inte ska typ) och jävlar vad bra jag kunde röra armen efter det. Precis som om det skiten tryckt på nerverna hela tiden. SKa dit nästa vecka igen för att se om det behövs klippas lite till.

Fick för övrigt nytt penicillin förra gången jag var där. Och jag tycker nog det vore schysst att få en sponsring av något toalettpapper om man ska äta dom pillren. Säger inget mer än så!

Over and out!

RSS 2.0