Är så förbannat trött

på den här värdelösa kroppen som inte fungerar för fem öre"! För vad hände i söndagsnatt mot måndag, jo jag ligger på golvet i tvättstugan i magkramper och spyr som en besatt av demoner. INGEN ANNAN i hela familjen har varit eller blivit sjuk. Axlarna känns som ett cement-ok och den gamla arbetsskadan gör sig otroligt påmind. Febern och uttorkningen efter magsjukan som varade en natt är ett faktum redan på måndagen och försvinner inte riktigt förrän på onsdagsnatten. Tinnituset i örat är så högt att det överröstar tv, folk som pratar och tom trafik! JAg kan ju inte ens höra vad jag tänker längre! JAg blir sä jävla trött på min kropp som inte fungerar. Skit samma om den är ful , fet och allehanda ärr. Men den kan väl för fan få fungerar i alla fall! Var bara det jag ville säga. Skitkropp! Over and out!

Syrechock!

Syrechockstillstånd pågår! För när snön äntligen försvunnit och alla är hyfsat friska och våren är i antågande kan man inte göra annat än vara ute, hela tiden.
Finns eg bara en massa positivt med att vara ute. Så vi fortsätter med det hela resterande helgen för imorrn ska det regna igen!

OVer and out

Dagens Aj fan!

Man vet att man har lite för mycket i matlådan när bältesvarnaren i passagerarsätet varnar där matlådan ligger...
En måttstock på att man kommer bli alldeles för mätt på lunchen.
För man kan ju inte slänga mat, eller hur!

OVer and pust!

Ännu en dag

Idag har jag varit på jobbet. Ungarna på dagis. Maken på sitt jobb.
Det har varit grått, regnigt och höstkänsla. Det var otroligt skönt att komma hem med 3 glada, friska barn som hade massor med spring var i benen och åt mammans hemgjorda potatismos och kassler och till och med lite brysselkål till som om dom inte hade fått mat på flera dagar.
Sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer.Ibland blir det såna dagar i livet. Och det är helt okej, faktiskt.
Kanske händer det något lite mer spännande imorgon, man vet ju aldrig. Det är ju det som kallas livet tror jag....

Slutfilosoferat för ikväll, iaf här!

Over and out!

Måste nog bli läkare!

Inte för att jag vill att detta ska vara en "sjukblogg" men på sistone har du blivit så, Man skulle kunna tro att det är vabruari igen!
Med en toppnotering på 40.4 grader i feber igår så trodde jag Harry skulle vara rätt däckad resten av veckan.
Kunde nog inte haft mer fel för idag (fredag) ligger han på stadiga 37.2 och är samma gamla unge som vanligt.
Jag fattar ingenting! Det svänger verkligen i febervärlden.

I helgen vet jag inte vad som händer, antagligen tar vi det lugnt för man vet ju inte om febrandet är färdigt eller inte. Kanske byter maken till sommarhjul om vädret tillåter.

Nu ska jag titta på Stora Maskiner för ungefär 3765:e gången!

Over and out!

Spiken i kistan eller jaha ja nu igen

Sen sist jag skrev så har Sixten tillfrisknat, rätt snabbt faktiskt. För på onsdagen var han på dagis igen. För hostan och febern var ju borta redan på tisdagen.
Äntligen kunde vi återgå till våra rutiner och vardagen igen. (läs, alltså längta till helgen som resten av Sveriges befolkning)
Men vad händer då!? Gissa 2 ggr!!!Har ni gissat färdigt?


Här kommer iaf svaret: Harry blir sjuk igen! Dagis ringde innan lunch idag och jo visst har hanfeber, så där hög 40 graders feber till och med.
Så för ovanlighetens skull i detta gula hus i Kullbacken vabbas det igen! Har ni vägarna förbi bjuder jag och en väldigt seg Harry på kaffe!

Over and out!

Ingen ände på det eller korven den har två

I måndags var det Sixtens tur att ta över stafettpinnen från Harry gällande sjukdom. En för djävlig hosta hade han och jag trodde ett tag att han skulle hosta sönder musklerna och revbenen!
På måndagskvällen börjar hostan äntligen ge sig och idag tisdag har han inte hostat en enda gång. Konstigt men jag klagar INTE av att det är borta.
Mannen vabbade igår och idag är det alltså min tur. Så i förmiddags var det dags för lite fika tyckte jag, det tyckte även Sixten.
Vi sitter och ritar samtidigt som vi fikar med kaffe, saft och Ballerinakex (är man sjuk så är man!)
Bara det att av kexen så börjar Sixten hosta deluxe igen. JAg var tvungen att äta upp hans kaka för hans eget bästa, faktiskt!

Jaja vi gjorde plankan direkt efteråt så hade jag liksom rättfärdigat att halva kakpaketet slank ner i mammans mage.

Nu ska vi mysa lite framför tv:n innan det är dags att hämta storasyster och lillebror!

Over and out!

Gaaahhh!

Nu hostar Harry också! Snälla snälla Gud som jag egentligen inte alls tror på kan du inte göra så att Harry får vara frisk och leka med dom andra barnen? För nu har till och med han själv tröttnat på det här.
Om du gör det så lovar jag att vara snäll (åtminstone i en vecka) och sluta svära (kanske jag klarar några timmar iaf)
Annars gör jag allvar av mitt hot om att gå ur svenska kyrkan!
Hör du det du skäggiga gubbe bland molnen!

OVer and out!

Nämen hoppsan Kerstin, igen!

Vi har inte avlidit eller flytt till ett varmare land, nej då vi har bara varit sjuka. För ovanlighetens skull. Harry och jag har varit däckade!
Nu är vi båda på bättringsvägen. Det märks tydligast på Harry, för nu är han både arg och gnällig. Innan var han så loj och sov bara. Det är så läskigt att se när små barn blir sjuka.
Nåja på bättringsvägen är vi iallafall och jag hoppas vi blir friska så fort som möjligt. Jag har tröttnat på sjukdom!

Over and out!

RSS 2.0