Dagens sanning!

Det är fanimej inte kul att ta hand om tre småbarn i trotsålder deluxe när man tappat rösten. Inte kul alls! Bara så ni vet liksom

Over and out

Badpremiär=check!

Japp idag trotsade vi feber (Elsa denna gång) och åkte och badade redan klockan 9 imorse! Fördelen med att åka så tidigt är att man definitivt är ensam på stranden. Nackdelen är att vattnet inte hunnit blivit så varmt än så kallt är bara förnamnet.
Nu gjorde det inte så mycket med tanke på att dessa ungar inte är vana att bada i sjön så bara att vara där var ju spännande!
Alla 3 plaskade och inte ett enda bråk/tjafs under den tiden vi var där! Himmelriket för en morsa som inte gör annat än särar och tjat på sommarlovslediga barn nu för tiden. Precis sådär mycket att jag för tillfället är otroligt trött på min egen röst till och med.

Om mammaN badade? Nej skulle inte tro det. För det första var det som sagt för kallt. För det andra så har jag en liten egenhet att dra på mig förkortninsbara kroniska sjukdomar. Jag menar ska man ändock ha något kroniskt så är det ju bäst om man slipper både skrivkramp och tungvrickning så fort man ska nämna det.

Så förutom KID (keratitis iktyos deafness) så är jag också ickestolt innehavare av HS (hidradentis suppurativa)

Den sistnämnda gör att jag aldrig mer kommer kunna bada, varken ute eller i badhus. Inte i badkar med ungarna heller, lite sorgligt är det. Men men ungarna har den iaf inte (ännu) så då får man vara nöjd.

Summasumarum, badningen var kul och kommer upprepas så fort som möjligt!

Over and out!

Så kan det gå!

Ville bara meddela att ja jag kom in på utbildningen på Mälarakademin på utbildningen för Produktionsutveckling. Så helt dum i huvudet är man väl inte!

'Urvalsintervju!

Idag har jag varit på urvalsintervju för en utav dom utbildningarna jag har sökt. Och som jag har haft på känn innan så gick det jättebra.
Intervjuaren sa flera gånger att jag eg var övekvalificerad och att jag med största sannaolikhet kommit in. (Säg det till arbetsgivarna tänkte jag!)
Lite kul att någon tycker man är bra är det ju iaf. (någon som inte är mannen vill säga)
Nu väntar vi in lite datum och besked i juni och juli så får vi se vart jag pluggar i höst! För nu är det ju så gott som spikat.

Ps Mannen har troligtvis fått ut njurstenen den naturliga vägen och det tackar vi ödmjukast för! DS

OVer and out!

Från och med nu ska jag vara tyst! eller det var lite njursten bara

Som rubriken antyder.....jag hade helt fel angående mannens onda mage. I måndagskväll blev det nämligen en akut resa med ambulans då han låg och kved, grät över otroliga magsmärtor. På akuten konstaterades att det troligtvis med största sannolikhet var ett kraftigt njurstensanfall. Nu har jag inte haft något sånt själv men detta gör jäkligt ont säger dom som har haft det. Och jag tror på dom!

Hemskickad utan remiss och utan vidare restriktioner om hur han ska göra men med lite piller så har han i stort sett suttit i telefon i fler dagar för att få en sketen remisskopia på hans sjukdom så hans privata sjukförsäkring kan utnyttjas (genom jobbet) men det är själva fan vad sjukvården i sverige är trögjobbad och fyrkantig!
Det hela slutar med att han idag fredag sätter sig i bilen och kör till akuten för att få sitta där i X antal timmar för att få det där jävla pappret!

Lite för upprörd för att skriva om det nu! Men vi har iaf fint väder och vi som är friska njuter i solen!

Over and out

Tant!

Sjukdomarna verkar ha tagit lite paus och nu är det endast pappaN som känner av magen lite. Men han är ju vuxen så det går ingen nöd på honom inte och det där med fett,,,,tyvärr har han en del av den sorten...

Jag har kommit på att jag håller på att förvandlas till tant! Ofrivilligt skall tilläggas. För vem vill vara tant egentligen?

Jag har några teorier detta grundar sig på och det är följnade:

1. Bekväma kläder i otroligt tråkiga färger som brukar benämnas basfärger (läs marinblått, beige, brunt, svart, vitt). Jag köper/får löst sittande kläder i självklart 100% bomull och tänker i första hand på funktion och inte snyggheten i plagget.

2. BH. Glöm push-up. t-shirt bh balconette och fan allt vad det heter. Återigen något bekvämt som inte sitter åt, trycker upp tuttarna så man nästan knockar sig själv., utan löst sittande som egentligen inte hjälper så mycket mer än  förhindrar att man slipper ha dom i knävecken.

3. Bakandet. Jag har börjat baka! Jag som egentligen hatar att bli kladdig om händerna står nu glatt och knådar med rumstempererat smör och mjöl för att få rabarberpajen klar till trekaffet! Som en värsta pensionärstant!

4. Så fort någon är sjuk eller mår dåligt vill jag laga god, speciell mat till den insjuknade! Säger inget mer än så om det.

Det finns fler exempel men dessa är nog dom 4 värsta och mest alarmerande varningstecknen på att jag håller på att bli tant.

Med dessa tragiska ord från en faktiskt blott 36-årig kvinna avslutar jag dagens sanningsenliga inlägg och återgår till att göra en tantsyssla (och tycka det är kul!) nämligen städa!

Over and out

RSS 2.0