Hurra!

För idag fyller Harry 2 år! Att den lilla räkan på 2274 gram kunde bli ett sånt humörstint muskelknippe. För när Harry är arg är han verkligen arg, men när han är glad skiner han mer än solen.
Grattis underbara unge!

Den där Harry

Fasen vad arg han kan bli! Och vilka retar honom till max när dom ser att han kan bli oxtokig, jo Elsa och Sixten. Ljudnivån i detta hus skulle INTE klara ett bullertest i något systematiskt arbetsmiljöarbete om jag säger så.
Annars så har vi haft en otroligt lugn och skön helg. Såna behövs dom också. Man kan inte köra på i 120 jämnt. Tror inte någon mår bra av det iaf inte i den här familjen. Så återstoden av helgen skall absolut fortsätta i "ingenting skall göras" andan!

Trevlig söndag på er!

OVer and out

Dagens Nähää Elsa!

Elsa är sjuk, eller nja hon är frisk men får vara hemma ännu en dag för att vara säker. Sixten mådde inte så bra igår eftermiddag så han är också hemma.
Sixten tittar lite på tv (vad tusan gjorde man innan barnkanalen?!)
Elsa är glad och leker,när jag plötsligt hör:

-" Uhhää flytta på dina äckeltrosor! JAg vill inte ha dom här!"

Men va f-n Elsa då kan du väl gå ur tvättkorgen! Mina äckeltrosor ska nämligen bo där tills det är dags att tvätta!

Hmm men det är ju bra att hon sysselsätter sig eller nåt!

OVer and out!


Det där med bekvämlighet=hög ålder

Efter att ha kuskat runt med att hämta barn på hörselvårdens dagis i Västerås och senare den minsta på dagiset i Sala så kan jag bara konstatera att med åldern kommer kravet på ökad bekvämlighet. Eller på ren svenska, latheten!
Förr när man var yngre så var det viktigaste med bilen att den var snygg, snabb och gärna häftig!
Den skulle vara snabb och manuell växel, för man ville ju slänga i växlarna snabbt och leka racerstjärna! Och självklart en asbra stereo med mycket bas som man spelade så högt det nästan gick

Idag har jag inte alls dom kraven. Bilen ska vara praktisk och billig.
Dra så lite soppa som möjligt och skatten obefintlig MEN samtidigt ska den vara säker.
Det viktigaste för mig i bilen nu är att förutom att jag ska slippa bryta ryggen när jag sätter fast ungar är att den ska ha arselvärme och farthållare!
Fast det kanske säger mer om mig än om folk i allmänhet som blir äldre...eller hur upplever ni det?

Over and out

Räddningsuppdrag!

Mannen i huset tog på sig det ärofyllda uppdraget att försöka rädda de stackars hörapparaterna som fick åka tvättmaskin härom dagen.
Och se på själva fan så tror jag han har lyckats! Genom att köra dom i ugnen på 50 grader nästan hela dagen igår så kan Elsa idag söndag faktiskt använda dom. Med tålamod och en ugn kommer man tydligen långt!
Undra vad som kommer köras nästa gång....

Var och hämtade bärslingessytemet till deras hörapparater i fredags men pga (Sixtens) missödet med tvättmaskinen har inte ungarna kunnat använda sig av det.
Det har däremot mammaN och pappaN gjort! Haha va kul det var.
Jag knäppte över apparaten på slingläge vid tv:n (och då brukar jag bara höra tv:n. Ska vi prata med varandra så brukar han få knacka på min axel och jag knäppa över apparaten till mikrofonläge för att han överhuvudtaget ska få någon kontakt med mig, Och ja vi är gifta!)
Samtidigt har han mikrofon runt halsen med sändare och jag en mottagare runt min hals. Fungerade klockrent! JAg kunde höra tv:n OCH mannen när han pratade.
Var ut i köket och kunde då höra hur han försökte smyöppna chokladkakan! Busted!
Fast när han gick på toa så stängde jag av min mottagare....Say no more.

Annas så har helgen gått alldeles för fort, som vanligt.
Jag har sökt 19 jobb på 3 veckor, fått avslag på 3 redan.
Får se vad jobbfronten har att erbjuda nästa vecka!

Nu lite söndagskaffe!

Over and out!

Råd

Härmed vill jag råda alla småbarnsföräldrar där något eller några av barnen har hörapparater: Kolla för fan tvättmaskinen innan ni kör igång den att den TOM på just hörapparater!

Det blir nog en intressant helg det här, med en Elsa som hela tiden säger VA och som vill ha sina numera ickefungerande hörapparater.....va va va!

Bärslinga

Imorgon ska Elsa och Sixten få åka med mig till Västerås (som vanligt) och prova ut ett bärslingesystem för hörapparaterna.
Spännande ska det bli!

Detox

Om ni undrar var jag håller hus och varför jag inte skriver så mycket beror det på att jag håller på med detox av sociala medier!

Vad är nu detta kanske ni undrar då? Jo så enkelt som att jag håller på att sluta med Fejsbook och drar ner på bloggandet.
Varför kanske ni tänker då? Jo för att jag tycker att detta med sociala medier är just så långt ifrån sociala man kan komma.
Att det sen missuppfattas, tolkas på olika sätt hur man skriver och vad man skriver gör att jag nu helt enkelt tröttnat.

För vill man mig något så finns jag fortfarande här, livs levande! Man kan faktiskt fråga mig saker öga mot öga. Jag bits inte och blir inte arg av att höra och sen en annan människa framför mig.

Kan hända att jag fortsätter bloggandet, men tar nog en paus för tillfället.
För att citera Sixten,3 år avslutar jag med orden:

" Idag är jag glad"


På tu man hand

Att få vara med bara ett barn i taget och riktigt mysa och bry sig om varandra är en riktig lyxig känsla! Att det sen är fredag gör ju inte saken sämre. För nu är det så där härligt bubbligt i kroppen av förnöjsamhet. Ville bara säga det.

Trevlig helg!

RSS 2.0