Nar mammaN och pappaN är dumma i huvudet så får barnet lida

Eller nåt sånt för Harrys feber var ju i början på veckan hederlig feber. OCh jag har fått lära mig att man ska inte medicinera i tid och otid när det gäller vanlig hederlig feber. För att det ska få en chans att läka ut.
Men i slutet på veckan var det inte den vanliga febern och mammaN och pappaN måste vara lite dumma i huvudet som inte fattade med en gång vad som felades (eller så har dom fått för många ungar så dom blir vimsiga, glömska eller bara lite senila till mans) för inte kom vi på sådär jättesnabbt att stackars Harry faktiskt höll på att få 4 jättebumlingar till tänder längst bak i munnen. Dom sista skall tilläggas. (får han några fler så är han en vampyr eller nått sånt)

Hur dum får man bli? Att man inte tänker på tänder när det luktar död grävling ur munnen och han dreglar som en värsta rabiesmittad hund! Nåja så fort vi fattade det så har vi kört på "drogningdygnet runt" Så nu är Harry glad igen!
Och mammaN och pappaN skäms och vi får väl hoppas att vi har lärt oss något av detta.......

Over and out!

Ibland kommer det bara över mig

vilken jävla tur jag har haft som träffat denna underbara man och fått tre så fina barn!  Att allt blev så himla rätt efter lite irrfärder i livet. Att tajmningen mellan oss båda var just då helt rätt!
Fascinerande hur livet ter sig ibland!
 
Så, var bara det jag ville säga (och kunde man skulle jag trycka på gillaknappen på mitt eget inlägg)
 
Over and out!

Vabelivab och pluggeliplugg!

Just nu hemma med febrig och totalt däckad liten Harry. Hösten börjar bra om man säger så. (obs jätteironisk här va!) Men det är ju som det är, hoppas det går över snabbt och han blir sitt gamla jag igen med ben som pinnar på som om man tror att dom ska börja glöda nästan när han springer i Usain Bolt stil i vardagsrummet. Det enda som är bra med sjukdomen är att han och jag får massor med mystid och kan kramas i stort sett hela dagarna.

Annars så har vi hittat en bra och ny rutin med skola och allt vad det innebär. Jag trivs fortfarande jättebra och tycker det är så förbannat skönt att slippa söndagsångesten. Nästan så jag på fredagen känner att kan det inte bli måndag snart så jag får gå till skolan igen!

Har hittills haft en eltenta och den gick alldeles utmärkt bra. Starkt VG fick jag och det behövdes för att få igång mitt eget tyckande och tänkande att jag faktiskt KAN och jag är faktiskt lite duktig.
Den där Jante har ju haft ett stenhårt grepp om en i nästan hela livet annars. Skönt att kunna släppa lite på honom också.
Som mannen säger: Det blir bra det här! Och för en gång skull så har han faktiskt rätt!!

Over and out!

Segt!

Alltså jag kommer säkerligen att ångra det som jag skriver nu nån gång i vinter...men jag tycker det går alldeles för sakta i skolan! Jag vill lära mig allt! Nu! Tempot är alldeles för sakta enligt mig. Min hjärna riktigt skriker efter kunskap känner jag. OCh när det flyter och jag fattar och känner att poletten trillat ner så fullkomligt ryser jag av välbehag!
Men som sagt, snart kanske jag inte alls tycker så här...

Kul är det iaf!
Over and out!

RSS 2.0