Pollen!

Vill bara meddela att jag pollenexplosionen som pågår för fultt är inte vänner, inte vänner alls skulle jag vilja säga.
Med denna urusla kropp som knappt fungerar i vanliga fall så kan nui ju tänka er de katastrofala följderna av detta väder.
Ögonen,,,,,säger bara det. Efter div gropar och ärrbildningar på mina stackars hornhinnor så är jag livrädd att jag ska få samma prolbem som jag hade mellan december och mars. Så idag har jag tid hos ögonmottagningen. Hoppas hoppas jag kommer i rättan tid den här gången. Vi håller alla tummar och tår.

(och ingen tenta eller skola denna vecka, tyvärr, hatar att komma efter men säger kroppen nej så gör den)

Ha en trevlig valborg drute!
Själv ska jag ta det lugnt och ha det förbaskat mörkt och hoppas på asmycket regn!

OVer and out

Tenta tenta tenta tenta osv!

Ännu en tenta skriven idag. Inom Hållbar Produktion med fokusering på Underhåll och LEAN. Fantastiskt roliga och spännande ämne! ( och ja jag menar det verkligen)

Är totalt slut efter skrivandet, den tog på krafterna men det kändes okej. Särskilt med tanke på att detta sitter verkligen nu, jag har lärt mig för framtiden. Det känns hur bra som helst för detta är något jag mycket väl kan tänka mig att arbete med. Sen att man kan finputsa detaljer och djupgå det är en annan sak. Jag tror inte man blir fullärd inom detta ämne utan man kan alltid lära sig mera.

Så nu ska jag softa lite innan jag tar tag i nästa ämne, konstruktionsteknik nämligen böjning och vridning. Även det ett intressant ämne och framförallt så blir det lite aha-är-det-så-det-funkar. och lite jaha-nu-fattar-jag-HELA-innebörden!

Ha en alldeles utmärkt trevlig solig helg!

Over and out!

Påsk var det här!

Det blev en påsk i år igen, På ett annat datum än förra året och året före det. Påsken är ju aldrig på samma datum! Antingen är den tidig eller så är den sen! En sak jag inte riktigt fattat med detta är: Dog Jesus på olika datum? Eller flera gånger (förutom återuppståndelsen då) Eller har han en dubbel/trippelgångare som dör åt honom?

Lämnar dessa filosofiska teorier och tankar till någon som kanske kan svara på dom.

Veckan har varit tung! Började med mattetenta i måndags. OCh allt kändes bra innan, hade pluggat och faktiskt förstått de olika matematiska begreppen och hur och varför man använde sig av dom.
Men när jag sitter där och ska skriva kan jag ingenting! Kände mig osäker och totalt dum i huvudet mest hela tiden. Förstod inte vad läraren frågade efter osv osv.

Fick veta resultatet i stort i onsdags. Och jag fick Godkänt. Hurra borde jag ju tänka men nej jag har högre kvar på mig själv och känner mig besviken och frustrerad över att jag inte fick ut det jag faktiskt kan! Jag vill ju ha VG (som är det högsta betyget på en YH-utbildning) i allt!
Jaja jag vet att jag måste anpassa kraven och vara nöjd lite mer.
Jag jobbar på den biten, om jag säger så.

Resten av veckan har varit fullspäckad kunskapsmässigt! In med massa ny kunskap och jag känner att denna ledighet är välbehövlig. Så hjärnan får andas lite så att säga.

Vi ska ta det lugnt, äta gott, självklart ska vi äta en massa godis också, mysa och bara vara. Insupa våren och skrota omkring hemma.

Glad Påsk önskar jag till Er alla där ute!


Hoppsan Kerstin 2!

När vi ändå är inne på händelser som man inte riktigt räknat med skulle hända så kan jag meddela att denna tidsperiod på ca 2 veckor blev dyr!
 
Det började lite lätt med böter på 2000 kr......Ja jag körde för fort, och jag jag gjorde fel!
Man ska hålla hastigheten, följa reglerna osv osv MEN nu var det ju så att jag brukar göra det, i 9 fall av 10 om man säger så. Och så föll det sig så oturligt att det var just detta 10:e fall som Farbror Blå stod med sin kalibrerade (ja jag frågade om det, så desperat blev jag!) radarapparat och knäppte mig på 36-38 km /H på en 30 väg. 
Det värsta är att jag hade inte bråttom., kände mig dock stressad pga diverse morgonutbrott av diverse småbarn.
Så j-a dumt! 
JAja jag betalade direkt när jag kom hem och använder from nu alltid farthållaren! 
 
Jag har iaf lärt mig av mina misstag!
 
Det andra dyra denna vecka var det planerade men oj så förvånad jag blev över prislappen besöket hos tandläkaren (som jag för övrigt fick träffa i exakt 27 sekunder) och tanhygiensisten. Som med sina förmaningsital får en att känna sig som ungefär 7 år igen! 
 
1455kr! Men det är ju en investering iaf, för om jag inte gick på kontroller och kratsade hovarna lite då och då som jag kallar det så skulle det nog blir betydligt dyrare med bryggor, provisorska lagningar och fan å hans moster!
 
Nu ska jag ägna mig åt den delikata uppgiften att ägan huvudet endast åt siffrornas underbara värls.
Derivata och andraderivata står på agendan. Mattetentan nalkas.....
 
 
Over and out!

Hoppsan Kerstin!

Jag sökte ett jobb 2013-02-20. Ja ni läste rätt 2013!!!!
IDag fick jag ett mail om att de tyvärr hade gått vidare i rekryteringen med andra sökanden och att jag inte hade gått vidare i deras uttagning. Behöver jag ens nämna att detta jobb söktes via ett rekryterings/uthyrningsföretag?!
Trevligt att veta att dom ändock gått vidare i sin rekrytering, Eller attans, jag som trodde att jag skulle få jobbet!

Hur f-n gör jag nu då`?

Men hej jag ska inte klaga jag fick ju hoppas ett tag iallafall, sisådär lite mer än ett år!

OVer and out

Röjarfredag!

LEdig hela dagen från skolan. Tur att man byta plats på lektioner!
Det firas med sjuk dotter, hela veckan sen i helgen har stackarn varit sjuk. Helt övertygad om att det är biverkning från 6-års sprutan. Hon hade blåsor innan spruta och efter var det som om hon fick "böldpest" i hela munnen. Feber och massor av blåsor i och på munnen. Tycker synd om henne, men nu börjar det ge med sig iaf.
Denna vecka är jag otroligt glad och tacksam över att barnen har en mormor. Hon har ställt upp och varit barnvakt hela veckan så jag och mannen kunde gå till skolan och jobba.
Och tur var väl det för jag började en ny kurs i i veckan..Mycket intressant, lärorik och framförallt har man nytta av den, inte bara teori alltså. Duktig och kunnig lärare också.

Den lediga fredagen firas även med att passa på att röja deluxe! Går igenom barnens garderober, kollar av vinterkläderna och sorterar, tvättar och står i.
Lika bra att göra sånt innan våren är här på riktigt, ja jag tänkte göra det i tid för första gången! Och inte mitt i sommaren som jag brukar göra.
Nu fortsätta röja!!

Over and out!

RSS 2.0