KALL!

Om man nu ska se något negativt med viktnedgång så är det definitivt det här med att ALLTID frysa!
Förut frös jag aldrig, nu fryser jag jämnt! Inte kul. Men jag jobbar på att få igång min blodcirkulation lite mer istället! Inte så snabbt kanske men ändock.
Förresten så måste jag nog köpa en klänning....jag köper aldrig klänningar eftersom min kropp aldrig verkar vara skapt för just tidens mode. Sen spelar det ingen roll om det var för 5-10 eller 1 år sen jag provade en! Modet passar liksom aldrig den här kroppen. Eller så är det knoppen det aldrig passar....låter det var osagt.

Snart 30 april med allt vad det tillhör, cruising i stan, snålblåst, spöregn på tvärsan och halv snöstorm brukar det ju vara. Kan inte tänka mig att denna 30 april frångår den traditionen. Har inga som helst problem med att hålla mig inne, mysa med tända ljus och fixa lite god mat, kanske nån god kaka som jag och ungarna bakar. Avsluta kvällen med en film tillsammans med det finaste jag har! Inga problem alls om jag säger så!

Over and out!

GLAD!

Nu är jag glad igen! Det förra inlägget läggs härmed till historien! Varför vara långsint för när man kan vara kortsint!?
Man ska släppa skiten och gå vidare helt enkelt. Så nu gör jag det!!!

Idag är det tisdag och våren har tagit ett rejält grepp om min näsa och mina ögon! Men jag vägra ge upp dessa vitala organ! Det droppas hej vilt och det hjälper! Våren - Ylva = 0-1! Kachow!

Studsmattan kom upp i helgen, ännu ett vårtecken! Och tusan vad det studsas! Ingen skada än så länge, peppar peppar! Undrans hur länge det håller i sig?! Grannen har ju iofs också skaffat en studsmatta så vem vet vilken av gårdarna som får ett gipspaket först? (ingen hoppas jag såklart!)

Nähäpp! Dags för lite snytning o droppning igen! Men vad gör väl det bara det funkar!

Idag fångar vi dagen!!!

Hej hopp!ARG!

Om jag söker ett jobb, går på någon slags intervju, riinger och bokar ytterligare ett möte för att få reda på mer om jobbet/sättet företaget arbetar på etc. Skickar och ger mina dyrbara referenser eftersom företaget frågade om det. Då blir jag ganska arg när jag får reda på att den som intervjuade mig lite halvtaskigt för nämnda jobb själv tog den tjänsten! Jag säger bara det!
Å andra sidan känns det ju bra att inte gå längre i deras process om de som företag agerar på det sättet. Då är jag helt enkelt alldeles för bra för dom!!!

Nästan död

Eftersom jag dragit på mig en sån där livsfarlig beryktad mancold!!!

Jag ska försöka blogga från "andra sidan"!

Over and totaly out!

Inte död

Men lite pollenallergisk så trött är bara förnamnet! Livet rullar på fastän man nyser konstant och vill ta ur ögonen ur skallen och klia med stålborste! Nu gör jag ju inte det utan i år gör exakt så som jag borde ha gjort de senaste 30 åren (jävlar i min låda va gammal jag börjar bli) nämligen droppar droppar och ja just de droppar i ögonen med tårersättning. Så nu håller vi tummarna att det funkar den här våren, tror inte ögat skulle må så bra av ytterligare en operation.

Over and out

Ibland så

kommer det över mig hur jäkla mycket jag tycker om min man och mina barn. Den där obeskrivliga kärleken jag känner och som jag gång på gång försöker översätta i ord men inte lyckas. Och då ska ni veta att jag är ganska bra på ord. Tror de flesta känner igen sig om vad jag menar. De som inte gör det har nog tyvärr inte fått känna på den sanna kärleken (och hej och hå vad jag låter som en frikyrklig pastor med gudkomplex här, eller en svensktoppen-låtskriverska!) Men det är svårt att förklara något som människan har försökt förklara i urminnes tider!
Att verkligen mena dom där orden "Jag älskar dig" och ha en värme i rösten varje gång. Det är inte kattskit det heller!!!

Därmed lämnar vi "dravlet" för denna gång. Nån j-a ordning på torpet får det vara!

Torsdag idag, det betyder soppa och pannkaka! Eller pank som det heter numera, jag hade lite bråttom häromdagen när jag skulle säga det. Och det gick inte mannen förbi.

Han smsade förresten mig igår eftermiddag (och nej det händer lite då och då att vi har kontakt på dagarna faktiskt så det var inte något ovanligt att han faktiskt hörde av sig). Men däremot var själva innehållet annorlunda. Han hade varit på besök hos sina föräldrar och på vägen hem sålde han bilen! Men bussar och tåg gick inte så bra tidsmässigt så han satt fast i Krylbo (ca 3-4 mil hemifrån) i några timmar! I smset frågar han inte om jag kan hämta honom eller att han ska ta ett tåg som går senare än tänkt utan bara att han är i KRylbo och att tåget går tidigare än bussen kommer in! En normal människa lägger liksom in frågan "Kan du hämta mig?" men inte han inte! Nåja vi tog en tripp till Dalarna jag och ungarna och hämtade upp den mycket tacksamma mannen. På resans gång tränade vi allihopa i bilen, jag och ungarna alltså på dalmål. så nu kan dom säga dalahäst och knäääcke brö på dalmål!

Mycket viktiga ord om du ska vistas i Dalarna!

Over and out!

Påsken kom och gick!

Den var över väldans snabbt i år tycker jag! Men trevlig och lugn har den varit!
Fick ju äntligen mannen med mig i appens "underbara" värld! Men vi tog lite timeout från den under påsken. Eller rättare sagt, vi sket i den. Hålla på att väga och dona när man har gäster eller är gäst är liksom ingen bra partyhöjare! MEn för den den delen försökte vi att hålla igen lite, och inte vräka i oss. Det gick ganska bra, och nu kör vi apptime igen!

Vi har röjt lite hemma, taigt bort skänk och överskåp i köket och köpt Beståhyllor med vitlaserade ekluckor som vi satt upp i sovrummet som en förvaring istället. Funkar mycket bra och snyggt blev det. ÄVen bestämt vilken matta vi ska ha i köket nu när vi ska göra om det,,,,vilken dag som helst eller kanske skulle säga vilken månad, år som helst!
Man måste ju börja någonstans!

Det är lite vad vi pysslat med, mer kommer vi nog att pyssla med renoveringen hemma OCH i sommarstugan!

Over and out!

RSS 2.0