Födelsedag med hosta!

   
 
 
Idag fyller världens finaste Harry 4 år! Oj vad paffa vi blev för 4 år sedan när det inte längre gick att bortförklara värkarna. Ja vi visste ju att det fanns en bebis i magen men inte att han ville ut redan den 30 mars! Han var ju inte väntad förrän den 3:E maj. Dagen till ära firar han med lite feber och en hemsk hosta! Alltså vab för mig vilket resulterat i kakbak! Fasen va med vuxenpoäng!
Frustrerad del 2!

Jäklar vad jag vek tvätt igår! Och under min frustration så hann jag även med att baka en banoffepaj (tror det heter så). Eller baka och baka, skiten skötte sig självt och själva ihopslagningen gjorde jag till kvällsfikat. Och vad det åts, av alla! Total succe!  Däremot så fick jag ut lite av frustrationen genom att ta en löptur på bandet på lunchen! Ja ni läste rätt!
Då kanske ni fattar hur förbaskat frustrerad jag kände mig!

Problemet är långt ifrån löst men jag har en strategi och tror mig veta HUR jag ska gå tillväga. Det känns med andra ord lite bättre idag. Av de 4 grejerna som skall göras innan veckan är slut fick jag faktiskt ihop 2 av dem igår. Så nu kan det bara bli bättre, eller hur!

För idag står det dammsugning av öron på schemat. Sixten har varit där varannan vecka nu för att få ordning på sina stackars öron, och jag hoppas det ser bättre ut.
Elsa får hänga på hon med, trots att hon inte har någon tid. Hon har klagat så vill kolla upp så hon inte har någon infektion på gång.

Och hörrni, den där våren,,,,lyser med frånvaro! Ska bli snö igen tydligen, södra Sverige har redan fått. Bara det är fint väder på måndag för då fyller Harry år! Kalas kalas!

Nej nu måste jag sätta igång!

OVer and out!

Frustrerad

Idag är jag frustrerad! Det går inte som jag vill och jag själv kan inte påverka utgången av resultatet på det jag jobbar med för tillfället speciellt mycket!
Ska inte gå in på detaljer, men förbannat drygt är det!
Måste ju på något sätt brotta mig ur krångligheten och göra det lätt att förstå. Jag är ju sån att jag ALLTID har ambitionen att göra något till det absolut bästa jag kan. Att göra något halvdant är inte något för mig. Många i min närhet har sagt att det är okej att göra det ibland men nej det funkar inte så för mig. Så när jag kommer i en sån här situation som jag sitter i nu blir jag galen! OCh inte blir det bättre av att just denna frustration gör att det låser sig heller.

Nej nu ska jag vika tvätt och sen börjar jag om helt!
Ja så gör jag, sämre kan det inte bli iallafall!

Over and out!

Vår kom nu!

Nu vill jag ha vår! Dock utan pollenallergi. Hmm Jag provade att äta medicin redan i februari för att liksom säkerställa att jag fick i mig histaminet i tid innan blomningen, men se det gick inte! Jag blev så förbannat trött av medicinen att jag höll på att somna ståendes!
Så la ner det försöket. Såg dock på fejjan något om tallbarr som ligger i i blöt i vatten som man sen ska dricka.Kan det vara något eller är det som de flesta av dessa "mirakelkurer" bara humbug? Skadar ju iofs inte att testa då metoden är synnerligen gratis! Och gratis gillar vi!

Det tråkigaste med denna tid är nog leran, vad man än sätter på ungarna ser de ut som lergubbar efter en stund. Men men nu håller vi tummarna att solen stannar kvar!

Någon mer snö får inte komma heller för den delen för nu är däcken bytta!

Over and out!

Mycket och inget

Det händer mycket och samtidigt inget! Kryptiskt så det förslår jag vet men det är många bollar i luften nu! För att använda sig av en klassisk klyscha!
Helgen i antågande, skönt, hoppas på friska barn, frisk gubbe och frisk mamma! Förra helgen avslutades inte kul för mig, magont deluxe som höll i sig flera dagar. Om jag säger så här: Ibland är det dumt att vara lat, (Läs köp inte kebab med stark sås och vräk inte i dig ost till Mellon när du inte ätit just ost på några månader!)
Det gick över dock och nu är jag i topptrim igen.
Så gott som jag kan iaf.

HA en fantastisk dag!

Over and out!

Jomen dåså!

Fredag den 13:e säger kalendern. Skit samma säger jag bara det är fredag! För när man är såhär förbaskat kär i sin lilla familj som jag är så ledighet med alla mina favoritmänniskor guld värt!

Sista tentan som skrevs kändes sådär när jag skrev. Fick liksom inte till orden som jag ville och förklaringarna blev ibland omständiga eller för korta. Men tydligen gick budskapet fram för hej å hå hade 31 av 34!!!

Idag ska jag baka! En chokladmorotskaka med fabulöst god chokladphiladelphiaost på ! Den skall tas med till svärföräldrarna i smedjebacken. Sen ska vi försöka hänga lite ute också, kanske ta en tur med fyrhjulingen till skogen och fika!? Harrys favoritsyssla, fika i skogen!

Ha en underbar helg!
Over and out!

Länge sedan!

Har varit en intensiv period i skolan med redovisningar, tentor och studiebesök. Men nu är vi på upphällningen av utbildningen! Exarbete och LIA 4 kvar sen är det slut!
Vemodigt, spännande, nervöst, kul och skönt i ett! Konstig känsla.
Sammfattningsvis= Jag kan fasen så mycket mer än jag tror! Jag har en helt okej studieteknik. Det jag läser fastnar ganska bra! (var rädd att jag hade teflonhjärna men icke!) Jag behöver utmaningar för att anstränga mig. Verkligheten får inte tappas bort i mitt lärande. Och vad menar jag med det? Jo att det jag lär mig skall kunna användas i verkligheten. Jag gillar inte alls att man ska "hitta på" eller låtsats i en drömvärld. Om man lär sig för mycket på det sättet blir det en käftsmäll när man kommer ut i verklighetens företag. (vilket jag har sett på en del klasskamrater)

Snön är borta! Typiskt att vi fick hem snöskotermojängen så vi (eller läs maken) kunde laga den lagom tills det fanns ca 2 mm snö kvar! MEN då har fyrhjulingen tagits fram istället. Igår tig jag alla 3 ungarna på cykeln och åkte upp till skogen och fikade och lekte! Mycket uppskattat av alla! Vårkänslor deluxe skulle man kunna säga.

Idag mer höstkänslor då det blåser halv storm ute!

Och så avslutar vi med lite skryt! Eller jag mycket skryt!

Sedan den 13/1 har jag med hjälp av en app (ja jag var jätteanti i början och hade ni frågat mig för ca ett halvår sen hade jag totalvägrat använda en sådan nymodighet och fräst som svar att har man ingen karaktär utan app har man ingen med heller!!) fast nu kom jag nästan ifrån ämnet. Jag har alltså sedan den 13/1 med hjälp av denna app gått ner 7 kg! Bara på att äntligen få till hur tallriken ska se ut varje måltid! Jag är stolt som en tupp och tycker jag ska vara det med. Nu är jag inne på att behålla denna vikt och få till ett ännu friskare mat-tänk (alltså inte se tallriken som en begränsning utan att den är högst naturlig varje måltid, att vara nöjd helt enkelt)

Kanske till och med kan säga Beach 2015 here I come?!

Over and out!

RSS 2.0