EXAMEN!

IDAG! TOPPBETYG! GLAD! FIRA! SA JAG TOPPBETYG! PUNKT!

TRÖTT!

Vaknade kl 03.14 inatt och kunde inte somna om! Så nu när klockan är nästan 20.00 är jag aningens trött!
Tankarna snurrade inatt, sista uppgiften på LIAn (praktiken) var svår och jag har fått hjärnbrottats med mig själv som en tok! Och iom att det var sista dagen idag och jag inte hunnit lösa problemet så kändes det inte helt okej. Vill ju alltid prestera det bästa!

Men med lite distans kan jag ändå vara nöjd med de förutsättningarna jag gavs. Plus att jag snart får hem en bok i ämnet som jag ska studera på min fritid. Sen kan jag lösa problemet!!!

Nu soffläge och troligtvis snarkläge!!


SPONTANT!

Imorse vid frukost diskuterades sommarplaner, såna som kan bli verkliga och drömmar. En av dessa var att gå på Tekniska museet i Stockholm. Efter att ha hört allas önskemål och drömmar kände jag att nej va tusan väntar vi på vi åker nu! Så jag sa till min intet anande om vad som komma skulle man att vi åker dit efter frukost!!!

Sagt och gjort! Efter ca en och en halvtimme efter frukostdiskussion var vi på parkeringen för Tekniska museet! Fantastiskt roligt och alla i hela familjen hade kul och trevligt! Inte ett tjafs, bråk eller missförstånd på hela dagen.

Livet är till för att levas NU! Inte sen, eller imorgon.

Ikväll kommer jag somna skönt!

Over and out!

VARM!

Om jag var kall häromdagen var jag desto varmare igår söndag. Ute hela dagen i kortärmat! Gjorde sånt där som jag nästintill föraktat tidigare, rensa rabatt och mellan plattorna ute! Men det var riktigt rofyllt och ungarna hjälpte till så gott de kunde. Vi hade en fantastiskt fin helg! Mös och eldade inne när det var kallt och kikade på film, bakade lite, åt god mat. Och avslutade med en utedag i vårvärmen. Vad mer kan man begära!?

Och nu är det maj! Tusan vad fort det går efter påsken. Snart examen,,,,och ja jag har nu inhandlat inte bara en utan två! klänningar! Känns sådär, jag är ju hur man än vrider och vänder på det en jeansmänniska!
Vi får se vad som används....

Over and out!

RSS 2.0