Torsdag igen!

Verkar som om detta är en veckoblogg, eller nåt! JAja fullt upp med barn, snökaos och LIA. Korvstoppning deluxe för att få in allt nytt denna vecka. Börjar kännas i skallen. Men kul är det! OCh läskigt, det sticker jag inte under stolen med. Eller som det heter så modernt, en riktig utmaning!

Nu blir det snart sängen för gissa vad, Sixten är sjuk och hostar och har hög feber så snart börjar nattens maraton. Trött på sjukdomar,,,,,,så jag skriver inget mer om det from nu. Nämner det inte ens för då kanske det försvinner (tror det där sättet att tänka kallas för förträngning va!)

Over and out!

Torsdag hela dagen

Halsfluss på väg bort= check!
Glasögon beställt= check
Nästan all syn tillbaka= check

Nu kan det bara bli bättre va!?

Hur som så mår barnen bra, mannen likaså och jag är snart tillbaka på banan helt.

Och nästa vecka börjar det stora äventyret för mig.
Då ska jag ut på min första LIA (lärande i arbete) På ett stort företag i Västerås som slogs ihop med ett schweiziskt företag på nittiotalet och har haft en berömd ledare vid namn Percy Barnevik.
För att inte nämna några företagsnamn, men jag tror ni vet vilket det är.
Spännande och nervöst, men mest spännande.
Framför allt att få se ett företag där folk inte gömmer sig i mörkret på sina rum och inte gör annat än att prata om det förgångna och Nu tror jag inte att folk är i superharmoni och går omkrong och ryggdunkar och kramas hela tiden på det stora företaget heller men mer positiva är de definitivt.

För att använda en formel beskrivning av läget just nu:

"Jag ser an på framtiden med tillförsikt"

Med dessa byråkratiska ord i ett snöande vinterväder lämnar jag er denna torsdag!

Over and out

Uppdatering av det där förbannade ögat del 4!

Har inte skrivit på länge pga att jag tror att Gud eller någon annan som har stor bestämmanderätt måste hata mig och min familj! Det började ed streptococer ak halsfluss för mig innan jul blandat med ögonproblem le grande! Efter den akuta ögonoperationen i Örebro (biologiskt plåster plus bandagelins) så har iaf ögat repat sig så pass att smärtan är borta och synen börjar så småningom komma tillbaka. Har även fått ett glasögonrecept från optikern på ögonmottagningen! Som om det inte vore nog så har småparvlarna fått halsfluss/öroniflammation före jul och sen efter jul magsjuka och halsfluss igen! Även jag fick halsfluss igen.OCh hur det är att få en tid på VC och sedermera penicillin till HELA familjen är ju i sig en helt egen historia! Nu äter iaf hela klanen penicillin, magsjukan har gått över, ögat läker som det ska och jag kör bil igen. Så nu inväntar vi bara vinterns influensa! (och nej jag är inte ett dugg ironisk här!) Må alla där ute vara friska och må ni slippa vårdcentralens bitterfittor! OVer and out!

RSS 2.0