Underbara sommar!

Ville bara säga att sommaren visar sig från sin absolut bästa sida i år! Hela tiden liksom, fascinerande och framförallt kul för ungarna.
MammaN klagar inte heller....
Nyss hemkomna från lite bad, nu gofika med chokladdonuts....och ja den där j-a vikten skiter vi i! Go och fet är årets paroll!


Over and out

Hemarbete

Idag lämnade vi mannen hemma själv för att fä lite kvalitetstid....eller egentligen för att han skulle få arbete med allt möjligt utan att tre stycken frågvisa, nyfikna trollungar la sina näsor i blöt.
Och när vi kom hem efter vår badning-hälsa på mormoromormfar och storkusin och moster- och fika i massorturne så stod maten på på bordet och massor hade gjorts och mannen var helt utmattad!
Kanske vi skulle åka på turne imorgon också för då är jag övertygad om att vardagsrummet är helt färdigt med tapetsering....;)

Nu heja heja heja fotboll!

Over and out!

Djur och karuseller

Vi har varit lite på utflykt i veckan. Vi var till Parken Zoo i Eskilstuna.
Det ligger alldeles lagom långt bort och vi är mer än nöjda!
För tusan var snyggt och ordnat allt var. OCh djuren fick man sig en bra titt på.
Vi var på Skansen tidigare i år och jämförde såklart med detta. Och om jag säger att Parken Zoo får 10 poäng så får Skansen knappt 2. Det var skitigt, ingen ordning och djuren såg man knappt någonstans. Vi såg en älg och det kan man ju se varsomhelst här hemma!
Vi har även varit och badat med Elsas nya krokodil och rocka som hon fick i present. Kalasat och ätit en massa!
Tur att det är molnigt och lite kallt idag förvi behöver alla en mellan dag för att vila upp oss.!

OVer and out

Grattis!

Alltså jag fattar inte att denna 46 cm korta nästan 2800 gram tunga lilla dam föddes för 5 år sedan idag! Att denna envisa dam som vägrade öppna ögonen på 3 veckor efter att hon hade kommit ut nu är 5 hela år. Det är garanterat en av dom 3 bästa sakerna jag har gjort i mitt liv. Stort grattis underbara unge!!!

Tjohhooooo!

Jag var bara 1058:e reserv på en av kurserna jag hade sökt! Visst kommer jag in då!? Va va va!!!!pssst: jag är inte ett dugg ironisk här, inte ett dugg alls!

Polare!

Dessa filurer hänger jag med varje dag, hela tiden, 24/7!
Och sämre polare kan man faktiskt ha! Sixten, Harry och Elsa! (och om nån undrar vad Harry har i ansiktet så kan jag meddela att det är köttfärsås! Både sin egen portion och halva Elsas!)

Intervju,,,igen!

Nyss hemkommen från en anställningsintervju!!! Japp ni läste rätt.
För även om jag kommit in på en utbildning så var jag bara tvungen att söka detta jobb.Det fullkomligt skrek YLVA SÖK MIG!
Så då gjorde jag det OCH blev kallad till intervju.
Kändes helt okej under grillningen jag var utsatt för av inte mindre än 3personer. Så nu är det bara att vänta......vänta som verkligen är min starka sida! (obs väldigt ironiskt här)

Förresten, ha en fortsatt trevlig sommar för det ska jag ha!

Over and out!

RSS 2.0