Ofrivilligt gnällinlägg!

Så var det ny vecka igen. Elsa och Sixten är hemma från dagis idag. Kan vara bra att ta en extra dag nu när dom varit sjuka till och från hela förra veckan. Feberfria idag men med hostan kvar.Och denna gång tror jag faktiskt att det är mormodern som smittat och inte något barn från dagis!
Hela familjen har något skit i kroppen som bara går runt.
Och besöka någon vårdcentral tänker jag inte göra! Vi är inte riktigt kompatibla med varandra. Inte alls faktiskt. Jag tycker dom är inkompetenta giriga löpande band doktorer, Vad dom tycker om mig vet jag inte, men om jag säger så här. Dom tre sista gångerna jag varit dit för antingen min egen skull eller något av barnens så har jag ställt min egen diagnos och även givit förslag på läkemedel och behandling. Och det har blivit som jag föreslagit! Vad är de för läkare som inte ens bryr sig om att att titta/känna/se efter själva utan litar blint på mig som lekman? Jo det är lata inkompetenta människor. Oj då nu blev det ett sånt där gnällinlägg fastän jag inte alls hade tänkt det.

Dagen fortsätter i det gråa, råa klimatet. Lamporna i huset har varit på sen imorse. Kommer vara ända till kvällen för någon sol blir det nog inte.

Kvällsmaten blir kyckling, Får se hur många som äter. Med denna sjukdom så ingår tydligen matvägran också...

Nu ska jag värma min kylslagna lekamen med lite kaffe och kura ned mig bredvid Sixten, kanske får jag med mig Elsa också innan Harry vaknar.
Annars går det lika bra med alla tre samtidigt också, bara det att då verkar det som om alla får myror i rumpan samtidigt.

Over and out

Kommentarer
Postat av: MammaMu

Jasså, det är alltså fler än jag som får ställa sina egna diagnoser ;-)

Hoppas i alla fall att ni kryar på er allihop!

Svar: Vad jag förstår så är det väldigt förekommande att ställa sina egna diagnoser idag. Trist verklighet!
Ylva

2012-11-05 @ 18:25:51
URL: http://mammamuochkrakungarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0