Handboll, öron och vår!

Förra veckan fick ju Sixten börja käka penicillin, men efter 3 dagas ätande hade det inte skett någon förändring. Han har dessutom haft feber hela tiden. Efter lite ringande så fick vi komma till Öron-näsa-hals mottagningen i Västerås på fredagseftermiddagen. Med hjälp av min snälla fader så stack Sixten och jag iväg dit. Odling togs och nu idag var vi på återbesök. Dr tyckte det såg bättre ut (men jag är tveksam) och samtidigt fick Elsa äntligen dammsuga sina öron. Hon tycker det är så förbaskat skönt. Så förra veckan blev det bara 3 sjukhusbesök, och denna är vi hittills uppe i 1. Man vet aldrig hur mycket det blir varje vecka. Imorgon blir det dessutom dagis för dom båda, tillbaka till vardagen igen.

Dra på trissor! Sixten sov hela natten till måndagen också! Hur fasen ska det gå ikväll när vi inte har någon handbollsmatch att gå på????

Vad är det som händer med människor på våren egentligen? En del blir sprudlande glada och har hur mycket energi som helst, medan andra verkar gå ner i djupa depressioner. Det är lite för mycket död omkring nu. Så svårt att förstå men samtidigt inte. Finns ju egentligen inget positivt med att en människa går bort men man uppskattar det lilla i livet ännu mer när det tyvärr händer. Man klagar kanske inte på ett litet skärsår på fingret för man vet att det finns folk som har det värre. Ta hand om er och tyck om varandra! Mycket!!!

OVer and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0