Motorsågsmassakern!

Idag har jag gjort någonting alldeles nytt och fabulöst roligt!
Jag har kört motorsåg för första gången. Skitroligt var det, att jag inte har vågat göra det förut. Vad löjlig man är med sina begränsningar ibland. Och tänk så mycket roligt jag kan ha gått miste om!
MEn nu är det ju slut med sånt! JAg tar för mig och vågar numera prova och därmed ha en åsikt om jag gillart eller inte.
(jag måste nog erkänna att jag gillar mitt "nya" jag mycket bättre än den gamla)

Efter motorsågande blev det lite obligatorisk yxhantering. Där var det dock inga nyheter, men roligt ändå! Så länge det är på nöjesnivå och inte måstenivå. Nu handlar det ju bara om lite myspysved.

Annars har söndagen gått åt till att fixa till dom två storas maskeradkläder! Som skall användas imorgon i förskolan på förmiddagen. Sixten blev pirat och Elsa prinsessa (vad annars!)
Sixten ville iofs vara en bil, men eftersom all kartong slängdes i lördagens rensning så fick det bli det lite enklare valet pirat. Som han efter att ha provat den hemgjorda ögonlappen godkände i glädje!

Kan dock bli en mycket tidig morgon imorgon då tydligen pappaN (!!!!!) i huset bestämde att prinsessor har mycket svallande lockar som frisyr. Och dom måste mammaN ta fram med hjälp av locktång! Känns väl sådär att stå att locka håret på en femåring med myror i arslet en tidig morgon. Men vad gör man inte för sina barn!

Over and out!

Freeeedag!

Så var det fredag, igen! Veckorna går toksnabbt och jag hänger inte riktigt med att det redan är i mitten av november. Men det är ju inget nytt, att jag inte hänger med att tiden går så fort menar jag. Var och varrannat inlägg handlar ju om det.

Helgen skall spenderas i hemmet, framför tv;n (fotboll fotboll fotboll!) med trollen och med mannen. Inget nytt under solen där heller.

Men jag gillar det här livet stenhårt! Har inga problem med att kallas Svensson, tvärtom.

Dock är det ju som för många andra småbarnsföräldrar att det är sjukstuga med hosta, feber och allehanda förkylningar lite för ofta i detta hus kan tyckas. Men det är ju inte heller något nytt.

Med dessa gamla nyheter och absolut ingenting vettigt alls att förtälja önskar jag er alla en trevligt helg!

Over and out!

Fattar nada!

Lite underligt är det, men observera att jag klagar INTE! Men känslan i kroppen när jag skrev förra fredagens tenta i mekanik var inte bra, inte bra alls!
Döm om min förvåning när jag idag fick tillbaks den och den var klockren! Inte många fel alls och jag klarade VG med bravur!

Mer sånt tack!

Over and out

Mörkt

Bloggen har inte upphört. Inte lagt ner. Inte bytit bloggplats. Inte tagit paus. Den finns. I allra högsta grad. För om ni visste hur många tankeinlägg som har gjorts. Som sedan så klart inte blivit nedskrivet på datorn. Hur många som helst! Både positiva, negativa, fulla med hopp och en del klagoinläg.

Men som sagt, bara i min hjärna finns dom. För det är så mycket som händer hela tiden, Både stora och små saker. Tror det kallas livet. Som för tillfället är lite påfrestande. Kan man trycka på pausknappen mitt i ett harmonisk, underbart livsögonblick för att få chansen att andas lite?
Nehej inte. Synd för det är just det som skulle behövas nu. Men så blir det väl alltid på hösten i den svartaste av årstider,iaf när dom färgglada löven fallit ner och blivit nån slags tjock lerhistoria på marken. Kanske inte så konstigt att man tycker det mesta är tungt nu.
Förhoppningsvis blir det bättre med lite snö på backen, ja vi säger så tycker jag. Så avslutas denna otroligt svarta, mörka lördag, med en liten strimma av hopp om ljusglimtar!

OVer and out

RSS 2.0