Glad och tacksam!

Är jag idag! Trots att dagen började minst sagt skitdåligt. Sen förändrades den i ett huj. Och just i det ögonblicket bestämde jag mig för att vara lite mer tacksam för allt i livet. Så då kör vi på den linjen nu. Glad och tacksam!

Intensivt

Är det just nu, med allt. Därför är det tyst här men vi mår bra allihop. Är vid ganska gott humör nästintill hela tiden och sådär drygt harmoniska. Faktiskt när jag tänker efter så är vi nog som en fluffig reklamfilm just nu. Men de som känner mig vid det här laget vet att jag alltså i detta just nu väntar på att "balansen " ska slå till så för att vidta försiktighetsåtgärder säger jag väl att allt är åt helvete!
Ha en underbar (eller för jävlig för balansens skull) helg!

Over and out!

Viktblogg!

Nej kanske inte riktigt dåra! Men vill bara tala om att jag kör med appen fortfarande! Vilket är lite av rekord för mig gällande att hålla i de vikt/mat/ev tränings projekt jag startar. Och det känns bra till och med. Nu satsar jag på att klara 2 veckor!!

Over and out

Robot!

Nytt år, nya kurser, ont om tid som vanligt. Har just avslutat en intensiv 2-dagars utbildning i robotprogrammering/körning. Fan säger jag bara, den skulle ha varit längre!!! Nåja man kan ju få allt här i världen. Den här terminen kommer vara mycket mer teknik-baserad och det är både kul och jobbigt. Men mest spännande.
Nu måste huvudet få vila lite efter den hårda ansträngningrn det blivit utsatt för 😉.
Jo förresten gör ett nytt försök på beach 2015! Laddat hem en app dom gör att jag kan hålla koll på kalorierna jag stoppar i mig och hur mycket jag bör äta varje dag. Än så länge känns det helt okej (men fråga mig efter helgen vad jag tycker!) och kvällarnas sig har blivit lättare att motstå.

Over and out

RSS 2.0