Nämen sörru!

Och där slog vi till med lite vattkoppor lagom till att snoren och hostningarna börjar ge sig. Det är Sixten som är alldeles prickig och febrig. Nu inväntar jag bara att Elsa och Harry ska insjukna. Så vi kan bocka av vattkoppor från listan menar jag. Bättre att ha det nu än på sommaren i värmen iaf. Om man nu ska se något positivt med det hela.
Så helgen har varit lugn. VI gjorde amerikanska pannkakor häromdagen, Blev poppis. Elsa beställde pizza igår kväll, blev också poppis. Vi åt lax i lördags, Harry trodde ärligt att vi skulle ta död på honom, alltså inte poppis hos lilla herrn. Det vore himla trevligt om den där ungen började äta vanlig (och samma som vi) mat istället för endast korv, köttbullar och pannkaka.

Nu ska vi mysa lite innan det är dags för medicin igen.

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Malin

Åååå, va drygt :-(
Mina barn hade det i juni/juli - alla tre. Vi överlevde... Lite ljus i mörkret ;-) sen dess har de inte varit sjuka!! (peppar peppar)
Vi köpte nån spray på Apoteket som lindrade klådan lite, och kylde. Ett tips.
Håller ut,
Kram Malin E

Svar: Ska inhandla sprejen! Kör med tavegyl nu men den är snart lut och har inget mer på recept. Bättre att ha vattkoppor som barn än vuxen för då blir man verkligen dödsjuk.
Ylva

2012-11-26 @ 22:40:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0