Grävskopa och blodiga öronnäsor

Igår kördes det grävskopa här hemma! Grannen hade lånat hem för vår skull! Hur snällt som helst! Så mannen med viss hjälp av Elsa och Sixten grävde en stor lång grop vid sidan av infarten. Den skall på måndags kväll fyllas med grus och sedermera bli en parkeringsplats/tvättplats för diverse fordon. Det var ändå bara en lerig gräsmatta där och nu får ungarna plats att cykla på uppfarten.

Vi körde igång redan kl 7 med blodet i familjen. Elsa peta sig i näsan så det forsade blod ur den Sen höll hennes näsa på att droppa lite då och då under dagen.
Sixtens vänstra örsnibb (där han opererat bort en fettknöl förut) började först vara och sen forsade det blod även där. JObbigast för Sixten för han lir hysterisk när det gäller hans öron. Så pappan och jag fick verkligen brotta omkull honom för att få på ett bandage på örat. Han lugnade så småningom ner sig och fortsatte att leka med Elsa, Harry och granntjejen.

Idag så har maken bytt fönster i ungarnas rum. Tänkte det var lika bra att göra det INNAN vintern kommer. Så nu får dom ett fint fönster med all gas kvar i. Det förra hade läkt lite och såg skitigt ut hela tiden.

Resten av dagen ska spenderas ute. Det är sol och vackert höstväder!
Idag är vi för övrigt inne på 20:e dagen utan cancerpinnar! Tjoho

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0