Mörkt

Bloggen har inte upphört. Inte lagt ner. Inte bytit bloggplats. Inte tagit paus. Den finns. I allra högsta grad. För om ni visste hur många tankeinlägg som har gjorts. Som sedan så klart inte blivit nedskrivet på datorn. Hur många som helst! Både positiva, negativa, fulla med hopp och en del klagoinläg.

Men som sagt, bara i min hjärna finns dom. För det är så mycket som händer hela tiden, Både stora och små saker. Tror det kallas livet. Som för tillfället är lite påfrestande. Kan man trycka på pausknappen mitt i ett harmonisk, underbart livsögonblick för att få chansen att andas lite?
Nehej inte. Synd för det är just det som skulle behövas nu. Men så blir det väl alltid på hösten i den svartaste av årstider,iaf när dom färgglada löven fallit ner och blivit nån slags tjock lerhistoria på marken. Kanske inte så konstigt att man tycker det mesta är tungt nu.
Förhoppningsvis blir det bättre med lite snö på backen, ja vi säger så tycker jag. Så avslutas denna otroligt svarta, mörka lördag, med en liten strimma av hopp om ljusglimtar!

OVer and out

Kommentarer
Postat av: MammaMu

Kram!

Svar: Tack! Och självklart kram tillbaks! :)
Ylva

2013-11-10 @ 09:39:39
URL: http://mammamuochkrakungarna.blospot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0